Lumanare de botez cu frezii, trandafiri, eustoma si miniroze

Astazi avem pentru voi o lumarica de botez care a fost realizata pentru botezului unei fetite mici si dragute 🙂 insa, noi dorim sa precizam ca acest model poate fi folosit si pentru botezul unui baietel la fel de mic si la fel de simpatic 🙂

Avem de-a face cu o lumanare de botez alba, simpla, cu un aranjament floral pe rotund ( glob sau bila asa cum mai este denumit in popor ) si pentru realizarea careia s-au folosit frezii albe, trandafiri somon, eustoma ( lisianthus asa cum mai este el cunoscut ) alba si miniroze ( tros ) grena.

lumanare de botez fetita cu frezii si miniroze

                              Lumanare de botez cu frezii, trandafiri, miniroze si lisianthus

Lumanarica a fost accesorizata in partea de jos a aranjamentului cu dantela ivoire. Asa cum va spuneam la inceput, daca aceasta culoare grena nu reprezinta o prejudecata pentru botezul unui baietel, aceasta lumanare poate fi comandata fara nici un fel de problema si pentru un astfel de eveniment. In cazul in care totusi reprezinta un impediment, trosul grena ( minirozele ) pot fi inlocuite cu alta nuanta de culoare, printre posibele culori mentionam galbenul sau albul.

lumanare de botez miniroze, frezii si trandafiri

                      Lumanare de botez cu frezii, trandafiri,  lisianthus si tros ( miniroze )

Bineinteles pentru evenimentul vostru se poate realiza si un aranjament pentru cristelnita in ton cu aceasta lumanare de botez iar pentru o astfel de situatie avem si o promotie care poate fi consultata AICI.

Pentru detalii suplimentare cu privire la aceasta lumanare de botez, va stam cu drag la dispozitie. Ne puteti contacta direct aici printr-un comentariu la articol, pe pagina de Facebook, pe e-mail sau telefonic.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s