Lumanare de botez ursulet

Lumanare de botez ursulet, adica un mic ursulet realizat din flori. Insa ursuletul nostru este mai special pentru ca este un ursulet patriot 🙂 pentru ca asa cum puteti observa ursuletul poarta la gat un papion cu tricolorul Romaniei 🙂 dorinta nasei, nu avem ce-i face 🙂

Lumanarea folosita in cazul acesta este una alba, spiralata, aproximativ 60 cm inaltime, iar ursuletul a fost realizat cu crizanteme albe si crizanteme verzi, accesorizat asa cum va spuneam mai sus cu panglica tricolor.

De va place si voua ursuletul patriot si ati dori ca el sa fie prezent la evenimentul micutului aparut in viata voastra, fie cea de nas fie cea de parinte, va asteptam cu drag sa ne contactati si sa facem o oferta personalizata special pe dorintele voastre. Datele noastre de contact le puteti accesa aici.

Trebuie musai sa precizam ca ursuletul poate sa aiba si alte culori 🙂 pentru ca avem o gama destul de varianta in cazul crizantemelor! Se pot combina culorile astfel incat rezultatul final sa fie asa cum va doriti voi.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.